Hoe effectief is jouw website? Staan er elke dag lange wachtrijen voor je museum, behaal je alle doelen met gemak en loopt de promotie volledig naar wens? Gefeliciteerd, je hoeft niet verder te lezen…

Museumkwartier; HET startpunt voor kunst- en cultuurliefhebbers.

De interactieve site biedt voor ieder wat wils: Op Museumkwartier.nl zijn actuele gegevens te vinden van alle Nederlandse musea en de bezoeker kan zich volledig laten inspireren door middel van blogs, beoordelingen en een goede zoekfilter. Elk museum is beschreven door professionele schrijvers en alle relevante informatie wordt genoemd. De website is geoptimaliseerd voor mobiele browsers. Hiermee biedt Museumkwartier.nl het jaarlijks groeiende aantal museumbezoekers een uitstekende service.

Meer bezoekers in 2016?

Wil je meer jongeren trekken naar het museum, een bepaald seizoen extra promoten, zorgen voor constante bezoekers tussen tentoonstellingen en evenementen door of net een extra boost geven aan je (komende)tentoonstelling? In een handomdraai geregeld met een Brons, Zilver of Goud pakket op Museumkwartier.nl! Met een eigen pagina op Museumkwartier.nl ben je verzekerd van een unieke website die op desktop, laptop, tablets en smartphones overtuigt.

Kwaliteit voor elk budget

Museumkwartier.nl verkiest kwaliteit uiteraard altijd boven prijs. Dit is ook de reden van onze lage tarieven. De redactie helpt jou om de boodschap te vertalen naar de juiste doelgroep.

Beheer jouw museum!

Kies uit één van onze pakketten: Brons, Zilver of Goud! Meer informatie? Mail naar jennifer@museumkwartier.nl

Beheer jouw museum

Laat een reactie achter