Disclaimer
Museumkwartier.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op de website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Museumkwartier.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Museumkwartier.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor berichten, boodschappen of informatie die door derden op deze website geplaatst wordt. Museumkwartier.nl behoudt zich het recht voor om door derden op deze website geplaatste reacties te verwijderen. Indien je mededelingen of informatie plaatst op deze website geef je daarmee toestemming die mededelingen of informatie elders te (her)gebruiken.

Links naar andere sites
Op deze website van Museumkwartier.nl staan links naar websites van andere partijen. Museumkwartier.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze partijen met je gegevens omgaan. Je kunt eventueel op de door jou bezochte site kijken of deze een privacy verklaring bevat en of je je daarin kunt vinden.

Copyright
Op de afbeeldingen en teksten op deze website rust auteursrecht van het Museumkwartier.nl als auteursrechthebbende op het fotomateriaal, en in voorkomend geval op de afbeelding zelf. Hergebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan. Indien je een afbeelding wenst te gebruiken voor commerciële doeleinden dien je contact op te nemen met jennifer@museumkwartier.nl.

Problemen of opmerkingen
In het geval je problemen ondervindt met deze website of een opmerkingen wilt achterlaten, kun je een mail sturen naar jennifer@museumkwartier.nl.

Colofon
Museumkwartier.nl is een initiatief van RED Online Marketing.

 1. Ik heb bij jullie een petje gekocht, tijdens mijn vakantie onlangs is deze zoek geraakt. Kunnen jullie mij aan een nieuw petje helpen?

  1. Beste Henk,

   Wat vervelend om te horen dat uw pet zoek is. Helaas kunnen wij u niet helpen aan een nieuwe, omdat wij zelf geen museum zijn. Ik raad u daarom aan om direct contact met het museum op te nemen. Heel veel succes gewenst.

   Met vriendelijke groet,

   Team Museumkwartier.nl

Laat een reactie achter