15 november 2016 - 3 december 2016

| Gratis
Sinterklaashuis in Dordrecht

Sinterklaashuis in Dordrecht. Het Sinterklaashuis in Dordrecht is nóg groter dan het aan de buitenkant lijkt. Het heeft ontelbaar veel kamers en overal wordt gewerkt. Wanneer je de Voorstraat in loopt word je welkom geheten door spelende pieten. Eenmaal binnen kun je onder andere een kijkje nemen in de pakjeskamer en de badkamer van de pieten. Ook kun je de bakkerij bezoeken waar de pieten druk in de weer zijn om snoepgoed te maken. Natuurlijk kun je ook Sinterklaas zelf bezoeken in zijn kamer waar hij is omringd door verlanglijstjes en tekeningen.

Praktische informatie Sinterklaashuis in Dordrecht

Het Sinterklaashuis is geopend van dinsdag 15 november t/m zaterdag 3 december. Je kunt met je ouders, opa en oma of oom en tante op visite komen van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur en tussen 13:15 en 17:00 uur. Tussen de middag eet ik ook graag een boterhammetje en slaap ik nog wat. Ook in het weekend hou ik wel van visite! Daarom heb ik zowel op zaterdag als zondag tussen 12:00 en 17:00 tijd voor een leuk bezoekje. Op last van de brandweer mogen er geen kinderwagens of buggy’s mee in het huis. Stal daarom ze naast het huis in de overdekte ruimte. De Pieten wijzen de weg!

Openbaar vervoer

Het Sinterklaashuis ligt ongeveer 300 meter van het Centraal Station en de bussen naar en van het centrum stoppen vrijwel voor of naast de deur van het Sinterklaashuis.

Toegankelijkheid

Het Sinterklaashuis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en natuurlijk helpen de Pieten bij kleine obstakels.

Wachtrij

Indien er even gewacht moet worden, zijn er vast Pieten die je aan het lachen maken… let dus goed op! Gelukkig hebben we dit jaar een luifel voor als het weer even niet mee zit.

Parkeren

Parkeren kan achter de voormalige ANWB (parkeer mobiel of via een automaat) of in parkeergarage Veemarkt.

15 november 2016
3 december 2016