juni 26 - juni 28

| € 11,50 voor kinderen, € 7,50 voor volwassenen, inclusief bezoek aan het nijntje museum
Theater: lang leve de prinses (Nijntje museum)

Brigiet is een verwend prinsesje. En vandaag is ze jarig. Ze weet precies wat ze wil, maar haar verjaardag gaat niet zoals ze hoopt… Ze is niet blij met de cadeautjes die ze krijgt en de liedjes die voor haar worden gezongen. Lang leve de prinses is een theatervoorstelling vol verrassingen. Zal Brigiet toch nog vrolijk worden op haar verjaardag?

Deze theatervoorstelling is speciaal gemaakt voor het nijntje museum door theatermakers Marit Golstein en Pepijn Jehee, in samenwerking met de HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Praktische informatie nijntje museum

• 26 tot en met 28 juni 2018
  • binnenkomsttijd 13.30 – 14.15 uur
  • start voorstelling om 14.30 uur in het kunstlokaal
  • duur: circa 25 minuten
  • € 11,50 voor kinderen, € 7,50 voor volwassenen, inclusief bezoek aan het nijntje museum

Ontdek het nijntje museum

Het nijntje museum is de wereld in het klein. In tien themaruimten ontdekken peuters en kleuters stap voor stap de wereld om hen heen. De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden. Zo is er het huis van nijntje, de dokter, de dierentuin, noem maar op. Kinderen stappen hier écht in de wereld van nijntje en haar vriendjes.

Theater: lang leve de prinses (Nijntje museum)

Jij bent er toch ook bij?

Nijntje Museum
juni 26