Sorteer op

 1. 5.0

  Ons aan het opmaken
  Voor een.gezellig dagje
  Dit is het uitje dat een paar keer per jaar gemaakt word
  Elke keer een ander uitdagend spel voor de kinderen
  Tot zo

 2. 5.0

  Het museum is echt heel erg leuk en leerzaam en door sommige medewerkers worden wij ook herkent omdat we hier al heel erg vaak zijn geweest echt al wel in de 300 keer ik ga met mijn vader daar al heen sinds ik nog een
  kleuter was de spellen zijn ook heel leuk om te doen heel erg bedankt voor dit fijne uitje! En jullie krijgen van mij 5 sterren want het openlucht museum is echt het beste museum van de wereld!

 3. 5.0

  Geweldig en veelzijdig museum, waar ons cultureel erfgoed word beheerd en getoond aan de bezoekers. Vooral leuk dat er veel vrijwilligers zijn die de oude boerderijen, molens en bedrijven tot leven brengen. Ook voor kinderen heerlijk. Buiten, bewegen en altijd leuke programma’s speciaal voor de kinderen. Hierdoor ook ontzettend leerzaam!

 4. 5.0

  Voor ons is het Openlucht Museum echt de grote favoriet. Elk jaartype is het heerlijk wandelen, altijd is er wel een nieuwe voorstelling, verhaal of expositie. De kinderen leren ongemerkt enorm veel en zijn altijd erg enthousiast. Kortom, we komen hier heel erg graag!

Beoordeling Het Nederlands Openluchtmuseum

Jouw beoordeling