Sorteer op

 1. 5.0

  wij vonden het heel leerzaam en mooi opgezet
  de mensen zijn erg vriendelijk
  namens de algemene hulpdienst best we waren met 50 pers

 2. 5.0

  Bijzonder interresssant, de moeite waard

 3. 5.0

  Bijzonder interessant museum waar je veel tijd door kunt brengen. Prachtige klokken en geweldig om te zien hoe ze allemaal werken. Daarnaast mooie uitleg van cultuurgeschiedenis en de geweldige natuur van De Peel. Als je dan binnen uitgekeken bent, is er ook een prachtig aangelegde tuin. Werkelijk voor ieder wat wils. Wij waren werkelijk bijzonder verrast over dit prachtige museum! We gaan er zeker nog vaker heen!

 4. 5.0

  Prachtig museum in een prachtig natuurgebied waar je absoluut geen spijt van krijgt. Alles op het gebied van klokken en als klap op de vuurpijl ook nog eens mooie vitrines met opgezette vogels en heel veel andere dieren die in de Peel leven of geleeft hebben. Van grote dieren tot hele kleine beestjes.
  Verder een prachtige aangelegde tuin waar je best wel even kunt verpozen.

 5. 5.0

  Heel mooi opgezet museum, leuk voor jong en oud! Met mooie tuin en veel mooi gepresenteerde informatie over de natuur (in het Peel gedeelte) en over klokken (in het Klok gedeelte), geschiedenis en hoe ze gemaakt worden. Voor kinderen hebben ze ook leuke educatieve speurtochten door het museum. Kortom, je beleeft een plezierige educatieve middag op het gebied van cultuur en natuur in dit museum.

 6. 5.0

  Zeer de moeite waard voor jong en oud. In elke plaats in Nederland zijn klokken te horen. Hoe deze gemaakt worden is in mijn ogen een cultureel erfgoed.

Beoordeling Museum Klok & Peel

Jouw beoordeling