Museumkwartier.nl biedt sinds oktober 2016 de mogelijkheid aan om op haar directe website online museumtickets te bestellen. Geen absurde stunts met veilingen en kortingen om bezoekers voor een zo laag mogelijke prijs naar een museum te trekken, maar vooral veel inspiratie en keuze. Dat is het doel van het nieuwe platform voor museumtickets.

Trend in de vrijetijdssector

Consumenten zijn gek op gemak en snelheid, waardoor ook de online bestedingen aan tickets alleen maar toe zullen nemen. Bezoekers uit binnen- en buitenland kunnen dankzij deze online platform hun bezoek aan een museum in Nederland nog makkelijker voorbereiden; een ware trend in de vrijetijdssector.

Het nieuwe platform voor museumtickets

In samenwerking met Ticketbar en directe musea, zoals Museum Broekerveiling is Museumkwartier.nl het nieuwe platform waar consumenten straks voor alle musea in Nederland hun tickets kunnen kopen”, daar is Jennifer van Bastelaar, initiatiefneemster van Museumkwartier.nl van overtuigd. ‘Begin oktober is Museumkwartier.nl gestart met de verkoop van kaartjes voor de grote en populaire musea, zoals het Rijksmuseum in Amsterdam en het Mauritshuis in Den Haag. De verwachting is dat het assortiment in de komende maanden wordt uitgebreid met meer musea. Een goede bezoekersbeleving is een belangrijk doel voor Museumkwartier en dat begint al bij de kaartverkoop’, aldus Jennifer.

Onafhankelijke inspiratiesite voor musea in Nederland

Museumkwartier.nl is meer dan een verkooppartij van tickets. Naast het aanbieden van tickets is de website sinds 2015 HET onafhankelijke platform voor musea in Nederland! Ontspanning en vrije tijd worden steeds belangrijker in Nederland. De online bezoeker wil in korte tijd DE informatie en inspiratie vinden waar hij/zij op dat moment op zoek naar is. De populaire website biedt deze informatie aan door middel van blogs, nieuws- en persberichten, beoordelingen, nieuwsbrieven en informatie over evenementen/tentoonstellingen.

Gemak en plezier voor bezoekers

Museumkwartier.nl wil zijn bezoekers het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren. De producten/diensten die Museumkwartier.nl op de markt brengt vallen op door inhoud, volledigheid en deskundigheid. Museumkwartier.nl speelt door volledigheid in op de wensen van deze bezoeker. Een journalistieke redactie houdt de informatie van deze uitjes up-to-date.

Museumkwartier.nl biedt online museumtickets aan

Heb jij al een museumticket via Museumkwartier.nl geboekt?

1. Waarom kost een kaartje voor het Anne Frankhuis bij jullie 34 euro terwijl rechtstreeks boeken bij Anne Frank 9 euro in rekening wordt gebracht? Waar zit t verschil.

1. Beste Wilma,

Het verschil zit hem in dat u er bij ons ook een bustour bij ontvangt: Anne Frank Museum: Skip the line + GPS Bus Tour door Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Jennifer