Opening Nijntje Museum – Wij kunnen bijna niet meer wachten en gelukkig hoeft dat ook niet meer, want op 6 februari 2016 opent het Nijntje Museum haar deuren…

Vanaf 6 februari 2016 geopend!

Nijntje en haar vriendjes krijgen een nieuw huis. Hét museum waar peuters en kleuters samen met nijntje spelenderwijs hun wereld ontdekken. Vanaf 6 februari 2016 geopend! Ontdek HET Nijntje museum waar peuters en kleuters spelenderwijs hun wereld ontdekken. De vrolijke wereld van nijntje begint bij haar thuis, direct nadat je het museum binnenstapt. Daarna neemt ze je mee op ontdekkingstocht, steeds verder de wereld in. Kruipen, zoeken ruiken, dansen.

Nijntje Nijntje

Van het huis van nijntje tot de dokter en de dierentuin

In het nijntje museum hebben de verschillende ruimtes allemaal hun eigen thema. Van het huis van nijntje tot de dokter en de dierentuin: herkenbare thema’s voor peuters en kleuters. Of ze nu tam of wild zijn, in de dierentuin van het nijntje museum speel je met alle dieren. Zo kun je de papagaai leren praten of kun je de muizen zoeken die zich hebben verstopt in de hokken van de wilde dieren.

Maak de beleving compleet

Zelfs de facilitaire ruimten zijn volledig volgens thema’s ingericht om de beleving compleet te maken: in de toiletten ben je op het strand, kun je picknicken in het bos en in het trappenhuis vlieg je met nijntje door de wolken.

Opening Nijntje Museum

Zijn jullie net zo enthousiast als wij zijn? Breng dan vanaf 6 februari een bezoek aan het Nijntje Museum in hartje Utrecht

Laat een reactie achter